Друк
PDF
08
листопада
2016

Ще одна маленька судова перемога

alt

Сьогодні, Дніпровський районний суд м. Києва залишив без розгляду позов такого собі Кисліцина до трьох мешканців будинку № 29 по вул. Миропільській у Дніпровському районі м. Києва про стягнення 141 тис.грн, за начебто завдані збитки спричинені тим, що ці троє перешкоджали пану Кісліцину збудувати своє торгове одоробло, впритул до їх 16 поверхового житлового будинку та ще й прямо на магістральних (700мл.) трубах теплопостачання.
alt

Подібна справа у ГО "Кияни об'єднуємось" далеко не перша. Першою була справа у 2008 році по захисту мешканців, які протенстували проти будівництва висотки по Малишка, 3 під їхнім будинком.
Олександр Дядюк, правда залучився у ту справу досить пізно лише в апеляції, (бо нажаль першу інстанцію мешканці програли - у багатьох були арештовані квартири і автомобілі).

Проте не дивлячись на те, що у забудовника було все схвачено у суді, - хоч і з великим трудом, але мешканцців ми тоді, разом з колегами відбили. Потім були інші аналогічні справи.

З останніх - вдалось захистити права активістки з Волгоградської 25, до якої такий собі толі Абдулаєв, то лі ще як (вже забув), який хотів збудувати висотку на Волгоградській, 25 також подав позов про стягнення великої суми "збитків".

І ось сьогоднішнє рішення,яким суд залишив позов без розгляду у звязку з повторною неявкою позивача (у забудовників є така фішка - коли бачать, що шансів нема, щоб тіпа не програвати, вони двічі (хоча і позивачі) не зявляються на суд і суд залишає позов без розгляду.

За весь час Голова ГО"Кияни об'єднуємось" Олександр Дядюк не програв в судах жодної подібної справи.

Автор: Володимир Бондар

Joomla 1.6 Template
Joomla 1.6 Template
Russian English French German Italian Portuguese Spanish Ukrainian