Друк
PDF
05
грудня
2016

Громадські організації проведуть акцію протесту біля Держархбудінспекції

alt

6 грудня, з 10:30 до 14:00 члени ГО «Борщагівська січ», ГО «Кияни об’єднуємось» та інших організацій проведуть акцію протесту, біля Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області. В той час, коли масово саботуються питання виділення землі учасникам АТО, для будівництва житла їхнім сім’ям - в селі Петропавлівська-Борщагівка, Києво-Святошинського району Київської області, відбувається масштабний дерибан земель громади села та незаконне будівництво цілого ряду житлових комплексів. Уже збудовані, ЖК «Львівський» та ЖК «Празький квартал». Наразі будується ЖК «Празький квартал – 2», ЖК «Аметист» та інші.

При цьому будівництва здійснювались і здійснюються з масштабним порушенням будівельних норм та правил, в супереч цільового призначення цих земель.

На чисельні звернення мешканців до Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області, надходять лише відписки і не вживаються жодні заходи для припинення такої протиправної діяльності недобросовісних забудовників.

Під час мітингу, буде відкрито неофіційну «приймальню» керівника Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області Коломійця О. М. – по прийому хабарів. Де «довірені особи» Коломійця будуть (за хабарі) приймати заявки на покриття порушень Закону недобросовісними забудовниками.

Акція протесту буде проводитись за адресою: м. Київ, бульвар Л. Українки, 26-А. В акції братимуть участь орієнтовно 50 громадян.

При потребі буде застосовуватись звуковідтворювальна апаратура та роздаватись друковані інформаційні матеріали

Контактні телефони організаторів: (067) 234-82-80 (063) 236-73-85

Автор: Владимир Бондарь

Comments (1) Comments are closed
1 Вівторок, 06 грудня 2016, 22:15
Сьогодні відмінно повоювали і результативно-завтра з нач.ДАБІ йдемо зупиняти будівництво. Якщо обдурить і не прийде-йдемо до нього!
Joomla 1.6 Template
Joomla 1.6 Template
Russian English French German Italian Portuguese Spanish Ukrainian