Друк
PDF
20
грудня
2014

Очищення влади

alt
Як ми і повідомляли раніше, наша громадська організація починає співпрацювати з Громадським люстраційним комітетом, щодо контролю над практичною реалізацією Закону України Про очищення влади (люстрацію). Разом із очищенням владної верхівки, очищення влади від корумпованих посадовців, продажних суддів і прокурорів-хабарників має обов'язково відбуватися на місцях (районах і м.Києві). Саме цим напрямком ми і плануємо зайнятися, щоб уникнути саботажу люстрації місцевими чиновниками, які, відповідно до критеріїв Закону про люстрацію, підлягатимуть звільненню.

Сьогодні Громадський люстраційний комітет збирає інформацію про чиновників та претендентів на посади у відповідності до Закону «Про очищення влади».

Допомогти очистити своє місто від сміття минулого режиму, зможе кожен небайдужий киянин. Для цього, на сайті Громадського люстраційного комітету, необхідно залишити заяву, підкріплену доказами, на конкретного посадовця, якого необхідно звільнити згідно з люстраційними крітеріями.

Всі заяви будут розглянуті юристами люстраційного комітету та представниками Громадської ради з люстрації, яка координуватиме громадський контроль за очищенням влади у Міністерстві юстиції.

З повним текстом Закону України "Про очищення влади" можна ознайомитися тут
По Києву пропонуємо обирати найбільш діставших кандидатів на люстрацію саме на нашому форумі(пункт меню "Форум"-Київ-Райони Києва).Додаткової реєстрації не потрібно-просто увійдіть на сайт,вказавши логін і пароль).Якщо чекати поки до міста і районів дійдуть руки у люстраційного комітету-можна і не дочекатись.

Автор: ГО «Кияни об’єднуємось»

Joomla 1.6 Template
Joomla 1.6 Template
Russian English French German Italian Portuguese Spanish Ukrainian